twee familie-hotels in het centrum van Delft

Twee familie-hotels in Delft hebben hun krachten gebundeld. Wilt u een grote groep laten verblijven in hartje Delft en toch gebruik kunnen maken van de gemakken die een groter hotel aan de rand van de stad biedt? Doe dan nu een aanvraag via deze pagina.

Samen zijn beschikken we over diverse vergaderzalen en een restaurant waar grotere groepen kunnen lunchen en/of dineren. Ook maken we graag een offerte (social programm) op maat voor u. We kunnen u veel werk uit handen nemen!

Hotel
De Koophandel

Hotel De Koophandel is een 3* hotel, gelegen in het oude stadscentrum van Delft. Het hotel bevindt zich op de Beestenmarkt, één van de meest sfeervolle pleintjes van Nederland. Door de gunstige ligging van het hotel bevinden alle belangrijke bezienswaardigheden van Delft zich op loopafstand.

Lees meer

Hotel
De Plataan Delft-Centrum

Hotel de Plataan Delft-Centrum is een erg vriendelijk, gastvrij en stijlvol *** hotel met een “groen" karakter dat is gelegen aan een pittoresk plein in het historische hart van Delft. De markt, musea en andere bezienswaardigheden zijn allemaal op loopafstand.

Lees meer