Vier familie-hotels in het centrum van Delft

Overnacht met uw groep in een karakteristiek centrumhotel in Delft. We hebben meer dan 100 unieke kamers.

Vier familie-hotels in Delft hebben hun krachten gebundeld. Wilt u een grote groep laten verblijven in hartje Delft en toch gebruik kunnen maken van de gemakken die een groter hotel aan de rand van de stad biedt? Doe dan nu een aanvraag via deze pagina.

Samen zijn we goed voor 108 kamers en beschikken we over diverse vergaderzalen en een restaurant waar grotere groepen kunnen lunchen en/of dineren. Ook maken we graag een offerte (social programm) op maat voor u. We kunnen u veel werk uit handen nemen!

Hotel
Johannes Vermeer

Hotel Johannes Vermeer is een sfeervol hotel gelegen aan één van de vele grachten die Delft rijk is. Het hotel heeft 30 kamers, waarvan 5 luxe (bruids/bussines) suites met bad of jacuzzi.

Lees meer

Hotel
De Emauspoort

Delft, de stad van Jan Vermeer, Willem van Oranje, Hugo de Groot, Antoni van Leeuwenhoek, geschiedenis in overvloed. Het Delfts Blauw, de schilderachtige grachten....Delft is een bezoek waard! Aan een van deze schilderachtige grachten ligt Hotel de Emauspoort. Gastvrijheid staat bij ons bovenaan!

Lees meer

Hotel
De Plataan Delft-Centrum

Hotel de Plataan Delft-Centrum is een erg vriendelijk, gastvrij en stijlvol *** hotel met een “groen" karakter dat is gelegen aan een pittoresk plein in het historische hart van Delft. De markt, musea en andere bezienswaardigheden zijn allemaal op loopafstand.

Lees meer

Hotel
De Koophandel

Hotel De Koophandel is een 3* hotel, gelegen in het oude stadscentrum van Delft. Het hotel bevindt zich op de Beestenmarkt, één van de meest sfeervolle pleintjes van Nederland. Door de gunstige ligging van het hotel bevinden alle belangrijke bezienswaardigheden van Delft zich op loopafstand.

Lees meer